Lämpöhirsitalon edut vuosiksi eteenpäin

Lämpöhirsitalon edut vuosiksi eteenpäin

Kun Sanni ja Lauri suunnittelivat uutta kotiaan Mikkeliin, heille oli selvää, että siinä asuttaisiin pitkään. Käyttökustannuksiltaan edullinen PolarHouse-lämpöhirsitalo oli pariskunnalle luonnollinen valinta.

Tilaa hyvälle elämälle

Sannin ja Laurin yksikerroksisessa lämpöhirsitalossa on 123 asuinneliötä. Pohjaratkaisultaan se sopii hyvin heidän elämäntyyliinsä: tilaa on niin hyvään arkeen kuin nautiskeluun.

Avaruutta oleskelutiloihin tuo olohuoneen kolmioikkunainen erkkeri, joka nousee peräti neljään metriin. Olohuoneeseen oman persoonallisen lisänsä antaa myös Sannin ja Laurin piirustusten pohjalta muurattu takka.

Ruoanlaitosta pitävälle pariskunnalle erityisen tärkeitä olivat tilava keittiö ja runsaat kaappitilat.

Löyly- ja pesuhuoneet on sijoitettu pohjaratkaisussa omaan siipeensä. Näin myös saunahetkille on tarvittaessa oma rauhansa.

Omannäköiseen kotiin

Kesällä 2013 valmistunut PolarHouse-koti tehtiin alusta asti omannäköiseksi: Sanni ja Lauri valitsivat suurimman osan sisustuksen pinnoista jo rakennusaikana ja hankkivat sisustuksen valmiiksi.

Värimaailmaksi uuteen taloon valikoituivat maanläheiset sävyt. Sama rauhallinen väritys toistuu koko kodissa – oleskelutiloista pikkuhuoneisiin. Sävyisissä tunnelmissa on hyvä elää elämäänsä pitkälle eteenpäin.