Lämpöä ja laatua Lapista.

PolarHouse rakentaa energiatehokkaat kodit, mökit ja huvilat.

 

Pyydä tarjous Tilaa esite

Jokainen koti, mökki tai huvila saa alkunsa pienestä ideasta ja suuresta unelmasta.

Meille jokainen valmistuva kohde on jonkun oma unelma, jonka turvaajina haluamme kasvaa ja kehittyä pohjoisen Euroopan parhaiksi. Yli 20-vuotisen historiamme aikana olemme kehittäneet seinärakenteestamme tuotteen, joka on energiatehokkuudeltaan ylivoimainen verrattuna perinteiseen hirsitalorakentamiseen. Joustavan suunnittelupalvelumme avulla, voimme toteuttaa kaikenkokoiset ja näköiset asumisen unelmat todeksi.

Toiselle mökki, toiselle huvila

Saat mökki- ja huvilamallistostamme ideoita suunnitteluusi. Jos mallistostamme ei löydy tarpeisiisi sopivaa loma-asuntoa, voit kääntyä maksuttoman suunnittelupalvelumme puoleen.

Ympärivuotiset loma-asunnot rakentuvat sadoista ja taas sadoista yksityiskohdista. Rakenteiden kestävyydestä, ilman ja kosteuden liikkeen hallinnasta. Lämmöstä ja miellyttävyydestä. Varmasta pohjasta.

Tutustu mökkeihin ja huviloihin  →

Mokki

Sinä unelmoit, me toteutamme

Kullan kallis, oma koti. Yksilöllisesti suunnitellut ja toteutetut omakotitalomme maksimoivat mukavuuden, mutta pitävät energiankulutuksen pienenä. Jokainen omakotitalo suunnitellaan yksilöllisesti, tarkoin asiakkaiden toiveita kuunnellen. Inpiraatiota ja valmiita pohjaratkaisuja löytyy niin perinteisiin kuin moderneihinkin taloihin.  

Tutustu omakotitaloihin  →

 

kongas_05_olkkari_v01

Unelmasi toteutetaan meillä

Meille jokainen valmistuva koti, mökki tai huvila on jonkun oma unelma, jonka turvaajina haluamme kasvaa ja kehittyä pohjoisen Euroopan parhaiksi. Jutellaan lisää, millainen on sinun unelmasi.

 

Ota yhteyttä