10 etua, kun valitset PolarHouse-lämpöhirsitalon

1. etu
Lämmin ja energiataloudellinen lämpöhirsi

10-etua-netti-OK-1

Jotta tavallinen hirsitalo saavuttaisi PolarHouse-lämpöhirsitalon erinomaisen lämpimyyden (U-arvo 0,17), sen hirren paksuuden pitäisi olla peräti 60 cm.

PolarHouse-lämpöhirsitalossa on nykyaikaisen lämmin ja energiaa säästävä rakenne. Aidon hirsitalon olemus ja tunnelma syntyy jykevillä hirsipaneeleilla, massiivihirsinurkilla tai nurkkalankuilla.

2. etu
Korkea valmiusaste

10-etua-netti-OK-2

PolarHouse-lämpöhirsitalon ulkoseinät ja päätykolmiot valmistetaan tehtaalla valmiiksi suurelementeiksi. Ikkunat asennetaan elementteihin ja tiivistetään huolella. Myös sisäverhous asennetaan pääosin valmiiksi elementteihin.

3. etu
Ulkoverhous valmiiksi pohjamaalattuna

10-etua-netti-OK-3

Ulkoverhouksen hirsipaneelit pohjamaalataan asiakkaan toivomalla värisävyllä. Maalaus tehdään käsityönä vielä irrallaan oleviin hirsipaneeleihin. Näin jälki on paras mahdollinen ja suoja-aineet imeytyvät syvemmälle puuhun kuin koneellisessa maalauksessa. Myös pontit saavat käsittelyn.

4. etu
Kaunis pinta ilman nauloja

Ulkoapäin kiinnitetyn verhouksen ongelmana on naulankantojen tummuminen, jopa ruostuminen ajan saatossa (vasen kuva). Erityisesti kuultovärjätyssä seinässä naularivit erottuvat selvästi.

Siksi PolarHouse-talossa ulkoverhous kiinnitetään elementteihin piilonaulaamalla takaa, jolloin naulankantoja ei jää näkyviin (oikea kuva).

10-etua-netti-OK-naulankannat

5. etu
Nopea rakentaa

10-etua-netti-OK-4

PolarHouse-lämpöhirsitalon tehdasvalmisteiset seinä- ja päätykolmioelementit asennetaan erittäin nopeasti ja talo saadaan nopeasti säältä suojaan.

Yksilöllisissä PolarHouse-taloissa monimuotoistenkin elementtien valmistaminen mahdollistaa tavallista korkeamman valmiusasteen ja sujuvamman asennuksen työmaalla.

6. etu
Vedoton lämpöhirsi

10-etua-netti-OK-5

PolarHouse-lämpöhirsiseinien tiivis tuulensuojalevy estää viiman tunkeutumisen rakenteeseen.

Tavallisessa hirsitalossa seinä jäähtyy tuulisella säällä. Vedon riskiä lisäävät myös lukuisat vaakasaumat.

7. etu
Painumaton lämpöhirsi

10-etua-netti-OK-6

Pystyrunkonsa ansiosta PolarHouse-lämpöhirsiseinä ei painu. Painumaton rakenne mahdollistaa PolarHouse-talossa suurten ikkunoiden käytön myös päätykolmioissa. Painumiseen ei tarvitse varautua liukukoolauksin eikä aukkojen päälle jätettävin painumavaroin.

8. etu
Ekologinen talo

10-etua-netti-OK-8-final

PolarHouse-lämpöhirsitalossa puurakenteet toimivat hiilipankkina koko elinkaarensa ajan energiatalouden silti säilyessä erinomaisena. Talon seinäelementit saa myös hengittävällä Ekovilla-puukuitueristeellä valmiiksi tehtaalla asennettuna.

9. etu
Yksilöllinen koti

10-etua-netti-OK-10

PolarHouse-lämpöhirsitalot suunnitellaan sekä pohjaratkaisuiltaan että ulkoasultaan tarjousvaiheesta alkaen asiakkaan toivomusten mukaan. Tarjouksen sisältö ja toimituksen laajuus laaditaan asiakkaan toiveiden pohjalta.

10. etu
Turvallista takuutyötä

10-etua-netti-OK-11

PolarHouse-lämpöhirsitalojen senäelementit ja päätykolmiot valmistetaan nykyaikaisen tehtaan lämpimissä ja kuivissa tiloissa. PolarHouse antaa 10 vuoden rakennetakuun.

AAA-etu
Luotettava toimija

10-etua-netti-OK-12

PolarHouse on ollut Bisnoden-luottoluokituksen korkeimmassa AAA-luottoluokassa yli 8 vuoden ajan. Yritykselle on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti 9 vuotena peräkkäin.