Villa Aava merimaisemissa Kalajoella

Kalajoen Hiekkasärkille kesän 2014 loma-asuntomessuille kohonnut Aava tarjoilee upeat merinäköalat isolta terassiparvekkeeltaan. Hiekkasärkille tyypillisen dyynin takana sijaitsevalle huvilalle terassiparveke merinäköaloineen on ollut suunnittelun lähtökohtana.

Uudessa huvilassa on tilaa majoittua isommalla porukalla: alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, ylhäällä makuuhuone ja parvitila. Alakerran sydämenä on hulppea oleskelutila, joka yhdistää ruokailutilan ja olohuoneen. Tilassa on myös trendikäs saarekekeittiö.

– Tärkeintä Aavan sisustamisessa on ollut tunnelma, kertoo sisustussuunnittelija Tiina Ruotsi.

Kalajoen hiekkasärkkien luonnon kauneus näkyy huvilassa erilaisissa maanläheisissä hirsipaneeleissa, karheapintaisissa lautaseinissä sekä keittiön saarekkeen koivuvaneriviilussa. Samalla ne edustavat ajatonta suomalaista sisustamista. Rauhallinen kokonaisilme elävöityy persoonallisilla, merihenkisillä yksityiskohdilla, joita huvilassa on paljon.

Katso lisää Kalajoen Aavan kuvia!

Kalajoen loma-asuntomessut 23.6.–6.7.2014 joka päivä klo 10–18.