10 Etua

1. Lämmin ja energiataloudellinen lämpöhirsi

10-etua-netti-OK-1

Jotta tavallinen hirsitalo saavuttaisi PolarHouse-lämpöhirsitalon erinomaisen lämpimyyden (U-arvo 0,17), sen hirren paksuuden pitäisi olla peräti 60 cm.

PolarHouse-lämpöhirsitalossa on nykyaikaisen lämmin ja energiaa säästävä rakenne. Aidon hirsitalon olemus ja tunnelma syntyy jykevillä hirsipaneeleilla, massiivihirsinurkilla tai nurkkalankuilla.

2. Korkea valmiusaste

10-etua-netti-OK-2

PolarHouse-lämpöhirsitalon ulkoseinät ja päätykolmiot valmistetaan tehtaalla valmiiksi suurelementeiksi. Ikkunat asennetaan elementteihin ja tiivistetään huolella. Myös sisäverhous asennetaan pääosin valmiiksi elementteihin.

3. Ulkoverhous valmiiksi pohjamaalattuna

10-etua-netti-OK-3

Ulkoverhouksen hirsipaneelit pohjamaalataan asiakkaan toivomalla värisävyllä. Maalaus tehdään käsityönä vielä irrallaan oleviin hirsipaneeleihin. Näin jälki on paras mahdollinen ja suoja-aineet imeytyvät syvemmälle puuhun kuin koneellisessa maalauksessa. Myös pontit saavat käsittelyn.

4. Kaunis pinta ilman nauloja

10-etua-netti-OK-naulankannat

Ulkoapäin kiinnitetyn verhouksen ongelmana on naulankantojen tummuminen, jopa ruostuminen ajan saatossa (vasen kuva). Erityisesti kuultovärjätyssä seinässä naularivit erottuvat selvästi.

Siksi PolarHouse-talossa ulkoverhous kiinnitetään elementteihin piilonaulaamalla takaa, jolloin naulankantoja ei jää näkyviin (oikea kuva).

5. Nopea rakentaa

10-etua-netti-OK-4

PolarHouse-lämpöhirsitalon tehdasvalmisteiset seinä- ja päätykolmioelementit asennetaan erittäin nopeasti ja talo saadaan nopeasti säältä suojaan.

Yksilöllisissä PolarHouse-taloissa monimuotoistenkin elementtien valmistaminen mahdollistaa tavallista korkeamman valmiusasteen ja sujuvamman asennuksen työmaalla.

6. Vedoton lämpöhirsi

10-etua-netti-OK-5

PolarHouse-lämpöhirsiseinien tiivis tuulensuojalevy estää viiman tunkeutumisen rakenteeseen.

Tavallisessa hirsitalossa seinä jäähtyy tuulisella säällä. Vedon riskiä lisäävät myös lukuisat vaakasaumat.

7. Painumaton lämpöhirsi

10-etua-netti-OK-6

Pystyrunkonsa ansiosta PolarHouse-lämpöhirsiseinä ei painu. Painumaton rakenne mahdollistaa PolarHouse-talossa suurten ikkunoiden käytön myös päätykolmioissa. Painumiseen ei tarvitse varautua liukukoolauksin eikä aukkojen päälle jätettävin painumavaroin.

8. Ekologinen talo

ekolampohirsilogo

PolarHouse-lämpöhirsitalossa puurakenteet toimivat hiilipankkina koko elinkaarensa ajan energiatalouden silti säilyessä erinomaisena. Talon seinäelementit saa myös hengittävällä puukuitueristeellä valmiiksi tehtaalla asennettuna.

9. Yksilöllinen koti

10-etua-netti-OK-10

PolarHouse-lämpöhirsitalot suunnitellaan sekä pohjaratkaisuiltaan että ulkoasultaan tarjousvaiheesta alkaen asiakkaan toivomusten mukaan. Tarjouksen sisältö ja toimituksen laajuus laaditaan asiakkaan toiveiden pohjalta.

10. Turvallista takuutyötä

10-etua-netti-OK-11

PolarHouse-lämpöhirsitalojen seinäelementit ja päätykolmiot valmistetaan nykyaikaisen tehtaan lämpimissä ja kuivissa tiloissa. PolarHouse antaa 10 vuoden rakennetakuun.