AMG Mercedekselle taukoravintola Ruotsiin

Pohjois-Ruotsin Arjeplogiin kohoaa Mercedeksen tytäryhtiön AMG:n henkilökunnalle suunnattu taukoravintola. Kohteen rakennuttaja Galtis AB löysi mieluiset raamit PolarHouselta: malli Nordic 90 muutettiin yksitasoratkaisuksi ja ravintoilakäyttöön sopivaksi. Ravintola avautuu viimeistään joulunseudussa 2015.

Arjeplog on yksi maailman merkittävimmistä autoteollisuuden talvitestauspaikoista kylmän ja lumisen talvensa ansiosta.

Referenssi-amg-sisaankaynti

Referenssi-amg-julkisivu

Referenssi-amg-sisa


Leville talviajokoulutustiloja ja ravintoloita

PolarHouse rakentaa Levin Nilimaalle – noin 20 km Levistä koilliseen –  kaksi 300 neliön suuruista koulutus- ja ravintolarakennusta sekä yhteensä neljä suurta autohallia. Ensimmäinen ravintola ja kaksi autohallia ovat jo kovassa käytössä. Koko palvelukokonaisuus ratoineen ja rakennuksineen valmistuu talven 2014–15 aikana. Talviajokoulutusta ja autourheiluelämyksiä tarjoaa Levi Rally Center.

referenssi-levi-2

referenssi-levi

Referenssi-levirallycenter-3

Referenssi-levirallycenter-2

referenssi-levi-3

Referenssi-levirallycenter-1


Ravintola Kielalle uusi rakennus

PolarHouse on toimittanut Sallaan, hiihtokeskus Sallatunturin kupeeseen, liki tuhannen neliömetrin kokoisen ravintolarakennuksen, jonka rakentaja on Sallatunturin tuvat. Uusi à la carte -ravintola tulee olemassa olevan, pieneksi käyneen ravintolan viereen. Kielan pohjoisen herkut ovat tuoneet ravintolalle myös gastronomisen Chaîne des Rôtisseurs -järjestön tunnuskilvet. Ravintola avattiin 5.joulukuuta 2014.

Referenssi-kiela-sisäkyltit

Referenssi-kiela-sisätakka

Referenssi-kiela-sisäravintola

Referenssi-kiela-sisäaula


White Dream Center starttasi Ylläksellä

Olympiakultamitalisti Sami Jauhojärven hienolle uralle tuo jatkoa Ylläsjärvellä sijaitseva liikunta- ja hyvinvointipalveluihin keskittyvä yritys: White Dream Center. Valmentaja Reijo Jylhän ja fysioterapeutti Jarmo Latvalan kanssa perustetun keskuksen asiakkaita ovat yritykset, kunnat, kuntoilijat, urheilijat sekä urheiluseurat ja -piirit.

Yllästunturin kupeeseen noussut White Dream Centerin 300-neliöinen toimitila on PolarHousen suunnittelema ja rakentama lämpöhirsirakennus.